Slideshow Gallery

      The Design

      The project in a nutshell: a new music school with a recital hall, a conversion of the existing music department for use by drama; the provision of a generous, central foyer area to link music, drama and art and to provide a rendezvous space at the heart of the school.

      The Centre will ‘sit low’ in campus, as the site slopes southwards.  This will mean that the glorious views to the hills from the existing buildings will not be lost.

      We will replace the tennis courts on a site immediately south of the existing Stuart Centre, updating to improved, modern surface and ensuring adequate wind protection.

      Architect's Drawings

      Floor Plans

      Please click on the links below for the latest floor plans:

      Site Plan

      Lower Floor

      Upper Floor